opc_loader

Ruilen & Retourneren

Termijn

Alle artikelen kunnen binnen 14 dagen na ontvangst van de order geretourneerd worden. Alle artikelen dienen ongedragen, onbeschadigd en, indien redelijkerwijs, met aangehechte labels teruggezonden te worden. De gehele retourprocedure geldt niet voor Sale artikelen. 

Pakket verzenden

De kosten voor het retourneren zijn voor rekening van de afzender. Voor het retourneren kan het adres gebruikt worden dat op het bijgevoegde retourformulier staat. Er wordt vriendelijk verzocht dit formulier met de retouren mee te zenden zodat de service en producten van By Storm constant verbeterd kunnen worden.

Afhandeling

Het aankoopbedrag wordt zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, op de desbetreffende rekening teruggestort.
Geretourneerde artikelen worden nauwkeurig gecontroleerd op de status waaraan ze moeten voldoen. Er wordt gewacht met terug betaling tot de goederen zijn ontvangen, of is aangetoond dat de goederen zijn teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Wanneer een retourzending niet binnen bovenstaande termijn is afgehandeld, dient er contact opgenomen te worden met By Storm via info@bystorm.nl.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Ruilen

De meest efficiënte manier om een artikel te ruilen is om het desbetreffende item te retourneren en vervolgens de juiste maat en kleur opnieuw via de By Storm webshop te bestellen.